Sexy Love – Tightening Drop Pengetat Vagina Hebat


Cecair Pengetat Vagina Yang Hebat Untuk Menjadikan Anda Lebih Menawan, Lebih Yakin Dan Lebih Mantap Dalam Perhubungan Seksual Anda.Dimana vagina yang ketat membuatkan "pelayaran bahtera anda" berjalan dengan lancar dah berakhir dengan kepuasan tak terhingga.

Apabila menggunakan "Sexy Love" anda akan:-

-Rasa kesegaran pada kemaluan
-Sensitif ‘interm of make luv’
-Memberi kesan rangsangan yang mudah dan cepat (stim)
-terasa seperti anak dara.

Cara Penggunaan:-

Bersihkan alat sulit anda sebelum menggunakannya cecair hebat ini. Titiskan 4 titis SEXY LOVE ke dalam vagina setiap kali anda ingin melakukan hubungan seks. Gunakan SEXY LOVE 3 minit sebelum hubungan seks.


Testimoni:-

Saya rasa sudah lama sangat tak pernah rasa kenikmatan bila bersama suami.lebih lebih lagi selepas melahirkan 3 orang anak.kehidupan seks terasa hambar sahaja.hinggalah ditemukan dengan produk sexy love.Mula mula saja saja mencuba,harga pulak tidak mahal.sekali lepas kali pertama gunakan..WOW! hanya itu sahaja mampu saya ucapkan.
Aisyah,MELAKA.

Hi,dulu saya tak percaya pun produk produk sebegini,selepas kawan office ceritakan ,saya tetap tak beli hanya mencuba kawan punya dulu.sekali malam tu,terasa macam "malam pengantin baru".Esoknya terus MC tak kerja ,sms kawan mintak dia belikan satu.
Azlina,PUCHONG.

Tempah Sexy LoveOnline
Pembayaran boleh dibuat melalui:
 Bankin RM55.00 ke Akaun :

1. Maybank2u
Account no: 152116167766
2. CIMBClicks
Account no:06100065821527
Comel Hartini Azhar
Tel: 012 - 2641517
Email: comot_cancer@yahoo.com
      comotcml@gmail.com
YM: comot_cancer
 

Welcome

SYARAT PEMBAYARAN

Untuk maklumat lanjut/pembelian, sila hubungi:
Comel Hartini Azhar
Tel: 012 - 2641517
Email: comot_cancer@yahoo.com comotcml@gmail.com
YM: comot_cancer

Untuk penghantaran secara pos: Tambahan RM6-RM10 (bergantung pada berat)

Pembayaran boleh dibuat melalui:

1. Maybank2u Account no: 152116167766
2. CIMBClicks Account no:06100065821527

PERHATIAN:

Selepas membuat pembayaran,sila maklumkan produk yang anda beli dan jumlah pembayaran. SMS atau email nama dan alamat penuh anda dengan segera. Pemberitahuan pembayaran melalui email hendaklah dikepilkan sekali dengan bukti pembayaran. Produk akan dipos setelah pembayaran dibuat.arang akan dihantar setelah pembayaran dibuat.Tidak akan bertanggungjawab di atas segala kerosakan/kehilangan/kelambatan barang kerana tracking no akan diberi setelah barang dipos. Pihak kami akan memastikan barang yang dihantar berada dalam keadaan baik.Deposit akan hangus sekiranya tidak membayar pada waktu yang ditetapkan.
 

HEALTH/BEAUTY ONLINE SHOP Copyright © 2009 Girlymagz is Designed by Bie Girl Vector by Ipietoon